Villa Superieur 8 personen Wellness

8.4
8
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 8 personen met sauna én spa. Geniet van een verblijf op de Veluwe en kom volledig tot rust.

Dit moderne vakantiehuis beschikt over twee verdiepingen en biedt plaats aan 8 personen. Zowel binnen als buiten kunt u genieten van een oase aan luxe en rust. De compleet uitgeruste woonkamer, met veel natuurlijk lichtinval, beschikt over een ruime hoekbank, een grote flatscreen-tv en twee luxe fauteuils. Aangrenzend vindt u een comfortabele eethoek waar u probleemloos met 8 personen plaats kunt nemen voor een uitgebreid ontbijt of diner. De compleet uitgeruste keuken is voorzien van alle moderne gemakken waaronder een koelkast, diepvries, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser. Alles is dan ook voorhanden voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor het hele gezelschap. Op de begane grond vindt u verder nog een ruime tweepersoons slaapkamer, een gastentoilet en een moderne badkamer met douche en wastafel. 

De eerste verdieping van het vakantiehuis is voorzien van 3 slaapkamers en een moderne badkamer met douche, toilet, wastafel en handdoekenrek. Alle slaapkamers beschikken over eenpersoons boxsprings. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt, zodat het genieten gelijk kan beginnen. 

Vanuit de woonkamer leiden grote glazen deuren naar het prachtige aangelegde terras. Hier kunt u ontspannen plaatsnemen op het luxe terrasmeubilair met een goed glas wijn terwijl de kinderen zich vermaken op het omliggende gazon. Wilt u echt helemaal tot rust komen? Neem dan plaats in de sauna, buitendouche of spa en laat u in vervoering brengen door de warmte en bubbels. De Villa Superieur Wellness staat garant voor luxe, rust en ontspanning. Beleef uw droomvakantie in dit rookvrije en van wifi voorziene vakantiehuis! En uw auto? Deze parkeert u probleemloos bij de accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur 8 personen wellness

De ligging van "villa superieur 8 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.