Deluxe 4 personen spa

8.7
4
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand 4-persoons vakantiehuis met spa op de Veluwe. Dit moderne vakantiehuis is voorzien van alle gemakken voor een ontspannen vakantie.

Dit luxueuze en moderne vakantiehuis is van alle gemakken voorzien voor het ultieme vakantiegenot. Het vakantiehuis heeft een moderne en smaakvolle inrichting en geniet van veel natuurlijk lichtinval. De ruime woonkamer heeft een heerlijke grote bank en comfortabele fauteuil en is voorzien van een flatscreen tv, zodat u 's avonds heerlijk kunt ontspannen bij een goede serie of film. Verder staat er een eettafel voor 4 personen tot uw beschikking en is de keuken volledig uitgerust en voorzien van alle moderne gemakken. De keuken is onder andere voorzien van een koelkast, diepvries, gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en vaatwasser. Het vakantiehuis heeft daarnaast twee slaapkamers, beiden uitgerust met twee eenpersoons boxsprings. Binnen wordt dit luxe vakantiehuis compleet gemaakt door een moderne badkamer met ruime douche, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer leiden openslaande deuren u naar het zonnige privé terras. Hier heeft u de beschikking over uw eigen spa, heerlijk wanneer u helemaal tot rust wilt komen na een dagje wandelen of fietsen op de Veluwe. Uiteraard is het terras ook voorzien van een eetgedeelte voor 4 personen en een parasol. U kunt hier heerlijk genieten van een hapje of drankje of de ondergaande zon. Dit mooie luxe vakantiehuis is geheel rookvrij, voorzien van wifi en uw auto parkeert u uiteraard probleemloos bij de accommodatie. En om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij voor uw gemak bij aankomst de bedden alvast voor u opgemaakt. Geniet nu in alle luxe van uw welverdiende vakantie op de Veluwe.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen spa

De ligging van "deluxe 4 personen spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.