Villa Superieur 6 personen

8.5
6
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, op een magische plek in de Veluwse bossen. Geniet van uw vakantie in dit ruime superieure vakantiehuis dat al uw dromen uit zal laten komen.

Ga voor een droomvakantie in dit luxueuze en ruime vrijstaande vakantiehuis. Geniet volop van uw vakantie, dankzij de grote woonkamer, de sfeerhaard, de ruime eethoek, de volledig uitgeruste keuken, de lichte en luchtige slaapkamers en de heerlijke tuin met een prachtig uitzicht. De ruime en groene tuin is voorzien van een mooi aangelegd terras met terrasmeubilair en een parasol. Door de vele begroeiing en beschutting kunt u hier heerlijk ontspannen tijdens de zonnige dagen. Het vakantiehuis is voorzien van een moderne inrichting en geniet van veel natuurlijke lichtinval. Binnen bestaat het vakantiehuis uit twee verdiepingen. De begane grond beschikt over een ruime woonkamer, een eetgedeelte, een compleet uitgeruste keuken en een toilet. De ruime woonkamer is uitgerust met een luxe hoekbank, zachte fauteuils, een grote flatscreen tv én een sfeerhaard. Verder beschikt de woonkamer ook over een afgescheiden eethoek met plek voor 6 personen. Zo kunt u hier heerlijk samen dineren. De moderne keuken is compleet uitgerust en voorzien van een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser.

Op de eerste verdieping bevinden zich de drie tweepersoons slaapkamers, met in elke kamer twee reeds voor u opgemaakte eenpersoons boxspringbedden. Er is ook meer dan genoeg ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer compleet met douche, toilet en wastafel. Ga voor luxe, ruimte en comfort met de Villa Superieur voor 6 personen, beleef de vakantie van uw dromen in stijl. Het vakantiehuis is rookvrij en er is wifi aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur 6 personen

De ligging van "villa superieur 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.