Comfort 5 personen

8.2
5
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen, op een unieke plek midden in de natuur van de Veluwe. Kom tot rust en geniet optimaal van uw vakantie in dit ruime vakantiehuis.

 In dit comfortabele, ruime vakantiehuis kunt u pas echt ultiem genieten van uw welverdiende vakantie. Binnen beschikt het heerlijke vakantiehuis namelijk over een ruime woonkamer, twee lichte en luchtige slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken en een badkamer (in sommige gevallen met een aparte toilet). Het vakantiehuis kent van binnen een moderne stijl en geniet van veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van een moderne bank met fauteuils, een grote flatscreen tv en een eethoek met plek voor het hele gezelschap. Perfect voor gezellige avonden samen. De ruime en moderne keuken is ook van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo heeft u de beschikking over een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser. Dit alles is natuurlijk ideaal wanneer u een avond uitgebreid voor uw familie of vriendengroep wilt koken.

Dit zeer complete vakantiehuis beschikt ook over twee slaapkamers, waarvan de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt zijn. Er is één ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer welke is voorzien van drie eenpersoonsbedden. Ook is er indien nodig ruimte voor een kinderbedje. Tot slot heeft dit mooie vakantiehuis ook een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. De tuin rondom het vakantiehuis is voorzien van terrasmeubilair en een parasol. De tuin is erg ruim en kent veel begroeiing en beschutting. Zo kunt u zich hier tijdens de zonnige dagen in alle rust en privacy ontspannen. Verder heeft het vakantiehuis ook een parkeerplaats bij de accommodatie, is het rookvrij en is er wifi voorhanden. Voor het echte vakantiegevoel kiest u voor een Comfort vakantiehuis voor 5 personen. 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.