Villa Superieur Sauna 7 personen

8.1
7
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 7 personen, midden in de Veluwse natuur, vlakbij Lunteren. Geniet zorgeloos van uw vakantie vanuit dit comfortabele en luxueuze vakantiehuis met privé sauna.

 Dit ruime, comfortabele en luxe vakantiehuis voor 7 personen biedt haar gasten zowel binnen als buiten volop luxe. Zo beschikt het over een stijlvolle, moderne inrichting en een gezonde dosis natuurlijk lichtinval. Dit prachtige vakantiehuis met twee verdiepingen kent maar liefst vier slaapkamers: drie tweepersoons slaapkamers en een slaapkamer voor één persoon. Één slaapkamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een en suite badkamer. Alle bedden zijn eenpersoons boxspringbedden, die voor uw comfort bij aankomst al opgemaakt zijn. Verder is er ook ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje. De ruime, moderne woonkamer is voorzien van een luxe bank, twee comfortabele fauteuils en een grote flatscreen-tv. Daarnaast bevindt zich in de luxe ingerichte woonkamer ook een afgescheiden eethoek waar u met het voltallige gezelschap aan plaats kunt nemen. Ook de ruime volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle denkbare luxe en comfort, zoals een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, magnetron en vaatwasser. U heeft hier dan ook alles voorhanden om een avond heerlijk te ontspannen of gezellig te dineren met de familie of een grote groep vrienden.

Dit prachtige luxe vakantiehuis wordt gecomplementeerd door twee badkamers, een sunshower en een aparte toiletruimte. En als kers op de taart heeft dit luxe vakantiehuis ook nog eens een sauna. Dit alles tezamen maakt dit de ideale plek voor een heerlijke relaxte familievakantie of een ultieme vakantie voor een groep vrienden. Het huis is bovendien rookvrij en voorzien van wifi. De luxe van binnen wordt in het buitengedeelte van het vakantiehuis geëvenaard. De mooi aangelegde en ruime tuin beschikt over een royaal deels overdekt terras met luxe terrasmeubilair, ligbedden en een parasol. Zo kunt u hier heerlijk ontspannen en genieten van de zonnige dagen terwijl de kinderen zich vermaken op het gazon. Kom tot rust en ontspan in dit luxe vakantiehuis met sauna en geniet van de prachtige omgeving.

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur sauna 7 personen

De ligging van "villa superieur sauna 7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.