Deluxe 4 personen

8.2
4
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen, midden in het Veluwse bos, vlakbij Lunteren. Dit luxueuze en moderne vakantiehuis staat garant voor een ontspannen vakantie. Het biedt de voordelen van een vakantiepark in combinatie met rust en privacy.

 Dit comfortabele, luxe vakantiehuis heeft zowel binnen als buiten alles wat u maar nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Zo kent het een smaakvolle, moderne inrichting, met veel natuurlijk lichtinval. Het heeft twee slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van twee eenpersoonsbedden. Alle bedden bestaan uit eenpersoons boxspringbedden. Verder is er ook ruimte voor een kinderbedje. Hierdoor is dit vakantiehuis de ideale plek voor een heerlijke familievakantie of voor een gezellige vakantie met uw vriendengroep. In de ruime, moderne woonkamer kan er samen tv gekeken worden op de grote flatscreen tv vanaf de luxe bank en twee ruime fauteuils. Verder kent de woonkamer een aparte eethoek met een vierpersoons eettafel. Hier kunnen jullie samen genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Het vakantiehuis beschikt namelijk ook over een volledig uitgeruste keuken, inclusief koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, magnetron en vaatwasser. Het vakantiehuis wordt van binnen gecomplementeerd door een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Natuurlijk mag een tuin niet ontbreken! Dit vakantiehuis voldoet dubbel en dwars aan deze wens. Het beschikt namelijk over een grote tuin met veel begroeiing en beschutting. Zo kunt u hier in alle privacy genieten van uw terras, terrasmeubilair en parasol. Geniet in alle luxe van uw vakantie in dit prachtige Deluxe vakantiehuis voor 4 personen. Het vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi, en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.