Deluxe 5 personen

8.3
5
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand en modern vakantiehuis voor 5 personen, met een unieke ligging midden in de bossen van de Veluwe. Deze bijzondere combinatie van luxe én natuur geeft u gegarandeerd een ultiem vakantiegevoel.

Dit luxe vakantiehuis is zowel binnen als buiten tot in de puntjes aangekleed en compleet uitgerust. Het heeft een stijlvolle woonkamer met grote flatscreen tv, een ruime bank en twee luxe fauteuils. Zo kunt u hier samen heerlijk plaatsnemen en tv kijken. De woonkamer kent verder ook een ruime eethoek met plek voor het hele gezelschap. Gecombineerd met de compleet uitgeruste keuken maakt dit het vakantiehuis uiterst geschikt voor een gezellige avond kokkerellen. De keuken van dit vakantiehuis beschikt namelijk over een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser. Het vakantiehuis Deluxe voor 5 personen beschikt verder over twee slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is eventueel ook ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje. Binnen wordt het vakantiehuis gecomplementeerd door een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Ook buiten valt er veel te genieten, zo kent dit vakantiehuis een ruime tuin met een terras voorzien van terrasmeubilair en een parasol. U kunt hier tijdens de warme vakantiedagen heerlijk ontspannen en genieten van zowel het zonnetje als de schaduw. Dankzij het vele groen en de beschutting heeft u hier ook nog eens de nodige privacy. De Deluxe voor 5 personen heeft een rustgevende, moderne inrichting met veel natuurlijk lichtinval. Het vakantiehuis is verder ook nog voorzien van wifi, is rookvrij en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. Het is een zeer compleet vakantiehuis waar u echt volledig van uw vakantie kunt genieten. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen

De ligging van "deluxe 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.