Villa Superieur 8 personen

8.2
8
Topparken.nl logo

Luxe en superieur vrijstaand vakantiehuis voor 8 personen, de ideale plek om in alle luxe tot rust te komen. Geniet van een zorgeloze vakantie in de bossen van de Veluwe.

 Wilt u met een grote groep op vakantie gaan? In dit ruime, luxe vakantiehuis kunt u met 8 personen de ultieme luxe vakantie beleven. Dit twee verdiepingen tellende vakantiehuis is voorzien van een stijlvolle, moderne inrichting met warme kleuren en veel natuurlijk lichtinval. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, keuken, toilet en één tweepersoons slaapkamer met een en suite badkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een comfortabele hoekbank, twee luxe fauteuils en een grote flatscreen tv. Verder beschikt de woonkamer ook over een royale eethoek met plek voor maar liefst 8 personen. Ideaal om met zijn allen te genieten van een heerlijke maaltijd of het spelen van spelletjes. De moderne en volledig uitgeruste keuken is o.a. voorzien van een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser. Op de bovenverdieping bevinden zich de overige drie slaapkamers.

De vier slaapkamers beschikken allemaal over twee eenpersoons boxspringbedden, allen opgemaakt voor uw comfort bij aankomst. In de slaapkamers is er ook ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje. De bovenverdieping wordt gecomplementeerd door een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Dit heerlijke royale vakantiehuis is rookvrij en er is wifi voorhanden. Buiten beschikt het vakantiehuis over een mooi aangelegde en ruime tuin voorzien van  een groot terras, terrasmeubilair en een parasol. De tuin kent daarnaast veel beschutting en begroeiing, wat zorgt voor de nodige privacy en schaduwplekken. Bent u op zoek naar een luxe en ruim vakantiehuis voor een grote groep of familie? Villa Superieur voor 8 personen maakt ultiem genieten echt mogelijk. Ontdek dit prachtige vakantiehuis gelegen in een luxe oase midden in de bossen van de Veluwe

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur 8 personen

De ligging van "villa superieur 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.