Villa Superieur 7 personen Wellness

8.6
7
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaande villa voor 7 personen, met binnensauna, spa en buitendouche. Zo kunt u genieten van luxe, wellness en rust midden in de bossen van de Veluwe.

 Dit heerlijke luxueuze, twee verdiepingen tellende, villa biedt haar gasten zowel binnen als buiten een oase van luxe. Zo beschikt het over een ruime, stijlvolle woonkamer met grote flatscreen tv, een comfortabele hoekbank en luxe fauteuils. De woonkamer kent verder ook een aparte eethoek waar u heerlijk met zijn zevenen aan kunt plaatsnemen voor een uitgebreid diner. Dankzij de compleet uitgeruste keuken heeft u namelijk alle mogelijkheden voorhanden voor het bereiden van een waar feestmaal. De keuken van dit prachtige villa beschikt o.a. over een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser.

Daarnaast heeft de villa in totaal vier slaapkamers: drie tweepersoons slaapkamers en een slaapkamer voor één persoon. Één van de vier slaapkamers bevindt zich op de begane grond en beschikt over een ensuite badkamer. Alle slaapkamers beschikken over bij aankomst opgemaakte, eenpersoons boxspringbedden. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje. Het huis wordt binnen gecomplementeerd door twee badkamers, een sunshower, een bad en een aparte toilet. Maar ook buiten valt er veel te genieten, zo kent dit vakantiehuis een ruime tuin met luxe terrasmeubilair, ligbedden en een privé parkeerplaats. En zeker niet onbelangrijk om op te noemen: de villa beschikt ook over een heerlijke binnensauna, buitendouche én spa. Luxe, rust en ruimte, dat is wat deze superieur wellness villa haar gasten te bieden heeft. Beleef uw droomvakantie in dit rookvrije en van wifi voorziene villa! 

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur 7 personen wellness

De ligging van "villa superieur 7 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.