Comfort 4 personen

8.6
4
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen, midden in de bossen van de Veluwe. Dankzij deze unieke locatie kunt u optimaal genieten van uw vakantie in dit compleet uitgeruste vakantiehuis.

 Van dit comfortabele, ruime vakantiehuis kunt u zowel binnen als buiten optimaal genieten. Bij aankomst kunt u gebruik maken van de parkeerplaats bij de accommodatie. De groene, ruime tuin zal u dan al snel opvallen. De tuin is voorzien van een terras, terrasmeubilair en een parasol. Zo kunt u hier tijdens de zonnige dagen heerlijk plaatsnemen in de zon of in de schaduw. De tuin kent verder veel begroeiing en beschutting en biedt u daardoor de nodige privacy. Eenmaal binnen kunt u gelijk doorlopen naar de ruime, moderne woonkamer met warme tinten. Deze kent een mooie zithoek met genoeg comfortabele plekken voor het hele gezelschap en een grote flatscreen tv. De woonkamer beschikt uiteraard ook over een eethoek met plek voor 4 personen. Zo kunt u hier optimaal genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Dit vakantiehuis beschikt namelijk ook over een compleet uitgeruste keuken: van koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo tot combimagnetron.

Wanneer u dan doorloopt naar de twee slaapkamers, dan ziet u dat de bedden al opgemaakt zijn. Zo hoeft u hier tijdens uw vakantie niet meer naar om te kijken. Dit vakantiehuis heeft een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. Tot slot heeft het vakantiehuis ook een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het vakantiehuis is rookvrij en er is wifi aanwezig. De Comfort 4 personen is een zeer compleet vakantiehuis waar u echt de vakantie van uw dromen kunt beleven.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.