Deluxe 6 personen

8.2
6
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, in de rustgevende bossen van de Veluwe. Geniet optimaal van uw vakantie in dit luxe, compleet uitgeruste vakantiehuis.

 Ga voor het echte vakantiegevoel met dit luxe vakantiehuis en geniet zowel binnen als buiten van uw welverdiende vakantie. Wanneer u bij uw vakantiehuis aankomt, kunt u gebruik maken van de parkeerplaats bij de accommodatie. U komt dan gelijk aan in de groene, ruime tuin. Deze is voorzien van alle luxe: een mooi aangelegd terras, terrasmeubilair en een parasol. Verder kent het veel begroeiing en beschutting, waardoor u zowel kunt genieten van de nodige privacy maar ook heerlijk na wens kunt ontspannen in de zon of in de schaduw. Wanneer u eenmaal het huis binnenstapt, dan valt de woonkamer al snel op: moderne stijl, warme tinten, mooie zithoek met genoeg comfortabele plekken voor het hele gezelschap en een grote flatscreen tv. De woonkamer beschikt verder ook over een eethoek met plek voor 6 personen. Zo kunt u hier samen genieten van zelfgemaakte maaltijden of het spelen van een gezelschapsspel. Ook is het vakantiehuis voorzien van een compleet uitgeruste keuken met o.a. een koelkast, diepvries, 5-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser.

Wanneer u doorloopt naar de drie tweepersoons slaapkamers, dan ziet u dat de bedden al voor uw comfort opgemaakt zijn. U hoeft hier niet naar om te kijken, uw vakantie begint dus al echt bij binnenkomst. Twee slaapkamers beschikken elk over twee eenpersoons boxspringbedden en een slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Er is ook ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje. Tot slot heeft het vakantiehuis ook een ruime badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Dit heerlijke vakantiehuis is rookvrij en ook is er voor uw gemak wifi voorhanden. Het Deluxe vakantiehuis voor 6 personen is een ruim en zeer compleet vakantiehuis, perfect wanneer u met uw reisgezellen uw vakantie in luxe wilt beleven.   

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen

De ligging van "deluxe 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.