Chalet Basic 5 personen

9.2
5
Topparken.nl logo

Modern vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen, met een unieke ligging midden in de Veluwse bossen. Dit basic, maar zeer complete, vakantiehuis heeft alles wat u nodig heeft voor een ultiem vakantiegevoel.

 Dit comfortabele basic vakantiehuis geniet van een smaakvolle, moderne inrichting met veel natuurlijk lichtinval en is zowel binnen als buiten compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het over een moderne woonkamer met grote flatscreen tv, een ruime bank en twee luxe fauteuils. Hierdoor is het een fijne ruimte om met het hele gezelschap te zitten. De woonkamer is ook voorzien van een eethoek welke plaats biedt aan 6 personen. Dit in combinatie met de volledig uitgeruste keuken, maakt het vakantiehuis uiterst geschikt wanneer u een avond gezellig samen wilt kokkerellen en vervolgens urenlang wilt tafelen. De keuken van dit vakantiehuis beschikt namelijk over een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo en combimagnetron.

De Chalet Basic voor 5 personen kent verder twee slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is ook ruimte voor een kinderbedje. Tot slot heeft het vakantiehuis ook een volledig uitgeruste badkamer met douche, toilet en wastafel. Buiten heeft dit vakantiehuis ook veel te bieden, zo kent het een ruime tuin met een terras met terrasmeubilair. Dankzij het vele groen en de beschutting, kunt u hier tijdens de warme vakantiedagen heerlijk plaatsnemen en samen genieten van het zonnetje, lekker eten en een koel drankje nuttigen. Het vakantiehuis is verder ook nog voorzien van een parkeerplaats, wifi, is rookvrij en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. Het is een compleet vakantiehuis waar u echt vakantie kunt vieren. 

Boekingsinformatie

Ligging chalet basic 5 personen

De ligging van "chalet basic 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.