Villa Comfort 6 personen

7.9
6
Topparken.nl logo

Proef de Veluwe vanuit deze statige 6-persoons villa met twee verdiepingen. Geniet van veel privacy en de natuur in uw ruime tuin met terrasmeubilair en ligstoelen.

De Villa Comfort is een authentieke villa met veel ruimte in én rondom de woning. De villa biedt plaats aan 6 personen en is daarmee ideaal voor een vakantie met het gezin of vrienden. Binnen vindt u een sfeervolle zithoek met televisie, een keuken met o.a. een broodrooster, waterkoker, koelkast, magnetron, vaatwasser en Senseo en een ruime eethoek. De villa beschikt over drie slaapkamers met heerlijke boxspringbedden. Tevens is er een badkamer en apart toilet aanwezig in de villa.

Buiten geniet u van veel privacy in een ruime tuin. U vindt er een groot terras met meubilair en ligstoelen, waar u écht even het ultieme vakantiegevoel op de Veluwe beleeft. Het thuisfront houdt u gemakkelijk op de hoogte van uw vakantie, aangezien u over gratis WiFi beschikt in de villa. Bovendien kunt u twee auto's kosteloos bij de woning parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging villa comfort 6 personen

De ligging van "villa comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.