Comfort 6 personen

8.6
6
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, de ideale plek om samen tot rust te komen midden in de natuur. Geniet van uw vakantie in de bossen van de Veluwe.

 Gaat u op vakantie met een groot gezelschap? In dit ruime, comfortabele vakantiehuis kunt u met 6 personen heerlijk genieten van uw vakantie. Het vakantiehuis is modern ingericht met warme kleuren en heeft veel lichtinval. De woonkamer kent twee comfortabele banken, twee fijne fauteuils en een grote flatscreen tv. Zo kunt u hier gezellig een avondje samen tv kijken of gewoon zitten kletsen. Verder kent de woonkamer ook een eethoek met plek voor het hele gezelschap. Dankzij de compleet uitgeruste keuken kunt u hier perfect genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden.  De keuken is namelijk voorzien van een koelkast, diepvries, 3-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron en vaatwasser.

Het vakantiehuis beschikt verder over drie slaapkamers: één ruime tweepersoons slaapkamer, een tweede slaapkamer voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden en een derde slaapkamer met een stapelbed. Er is daarnaast ook ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje. Tot slot heeft dit zeer complete vakantiehuis ook een badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Buiten beschikt het vakantiehuis over een ruime tuin met een terras voorzien van terrasmeubilair en parasol. De tuin is erg groen en goed beschut. U beschikt daardoor over de nodige privacy. Zo kunt u hier samen heerlijk genieten van de zonnige dagen. Verder heeft het vakantiehuis ook een parkeerplaats bij de accommodatie. Samen genieten van jullie vakantie, het comfort vakantiehuis voor zes personen maakt dit mogelijk. Het vakantiehuis is rookvrij en er is wifi aanwezig

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.