Natuurhuisje in Loenen

4
Natuurhuisje.nl logo

Welkom in onze warme, gezellige spiksplinternieuwe yurt, een unieke beleving! Warm kamperen in de winter! Vanaf november 2021 zetten we deze bijna 7m Yurt in als slaapplek voor 2-4 personen. Er is een dubbele viltlaag aangebracht in de wanden/dak en de vloer is geïsoleerd. Er ligt vloerkleed en daarop perzische tapijten.De yurt is ingericht met een makkelijk warm te stoken houtkachel, stoelen en simpele maar dikke slaapmatjes. Toiletten zijn te vinden naast de trekkershut en in het rechterdeel van de grote schuur. Douche/bad bevindt zich naast de Yurt (afgesloten als het vriest).ATTENTIE: deze yurt heeft GEEN keuken. Je kunt zelf iets te eten meenemen, uit eten gaan in het dorp op loopafstand of in overleg onze keuken gebruiken.Aanwezig: matrasjes, dekbedden, kussens.Bij te boeken: linnengoed/handdoekenpakket.Gratis WiFi, honden niet toegestaan in de Yurt, wel in onze andere accommodaties zoals de boshuisjes en trekkershut.

Bijzonderheden natuurhuisje in loenen

Contactloos verblijf, Open haard, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Barbecue, Tafeltennistafel, Trampoline, Laadpaal

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in loenen

De ligging van "natuurhuisje in loenen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.