Groepsaccommodatie Lochem

9.5
30
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is bijzonder geschikt voor sport- en jongerengroepen met veel indoor- en outdoor mogelijkheden op eigen terrein. Je hebt de beschikking over een eetgedeelte en een (beperkt) lounge gedeelte. De keuken is voorzien van de gebruikelijke faciliteiten en heeft bovendien nog een extra zitgedeelte. Er zijn 4 slaapzalen die je zelf in mag delen. De gasten slapen op matrassen (op de grond) en dienen zelf voor een onderlaken, slaapzak en een hoofdkussen te zorgen. De groepsaccommodatie heeft de beschikking over een heren en dames toilet met een wasbak en spiegel. Apart van leefruimte en de slaapverblijven heb je de beschikking over een dames en heren sanitaire afdeling. Beide zijn voorzien van vloerverwarming, 2 luxe douches, een was cabine, 2 wasbakken en 3 toiletten.
Hartstikke leuk dat jullie overwegen om een accommodatie bij ons te huren. Wij willen je er op attenderen dat wij naast groepsaccommodaties ook een familiecamping op het terrein hebben. Onze ervaring met voetbal-, sport- en vriendengroepen is dat het nog wel eens tot laat luidruchtig en “gezellig” kan zijn. Je bent van harte welkom maar wij willen u er wel attenderen dat er buiten geen muziek is toegestaan en dat wij verwachten dat u rekening houdt met onze campinggasten, dit betekend dat er na 23:00 uur de nachtrust gerespecteerd moet worden.

Een vakantiehuis in Gelderland met sport- en spelmogelijkheden

Op het terrein bevindt zich een indoorvoetbalhal (te huur tegen gereduceerd tarief), buitenveld, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen (o.a. skelters, speelhuisje, trampoline en speelzand). Er is ook een mini-camping. Op het terrein zijn nog twee andere accommodaties die verhuurd worden aan groepen. Bij deze groepsaccommodatie kunnen allerlei activiteiten op het terrein gereserveerd georganiseerd worden, zoals kanovaren, bubbelballen, handboogschieten, schieten met de schietsimulator, een partijtje voetgolf of het hilarische spel de jongens tegen de meisjes, etc. Ook hebben ze een ruimte die geschikt is voor vergaderfaciliteiten. De zaal, inclusief bar, kun je apart reserveren. Men verzorgt op aanvraag complete barbecues, buffetten en je kunt patat met snacks bestellen. 

Samen wandelen door de bossen


De groepsaccommodatie is gelegen tussen de landerijen en een bosperceel. De directe omgeving is mooi en er zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet om deze omgeving te beleven. De omliggende dorpen Barchem, Borculo, Zwiep, Markelo, Diepenheim en Ruurlo bieden diverse bezienswaardigheden en evenementen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Lochem

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie lochem

De ligging van "groepsaccommodatie lochem" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.