Deluxe 6 personen Sauna

7.9
6
Topparken.nl logo

Optimaal genieten in een luxe vakantiehuis in de rustgevende Achterhoek! Maak daarbij gebruik van de privé sauna om volledig tot rust te komen.

Het vakantiehuis biedt plaats voor 6 personen, is modern ingericht en heeft een prachtige ligging. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eettafel, een comfortabele zitbank, twee luxe fauteuils en een flatscreen tv. De grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven een prachtig uitzicht op de rustgevende omgeving. Grenzend aan het woongedeelte ligt de volledig ingerichte keuken. Met onder andere een koelkast met diepvriesvak, combi magnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie - is de keuken van alle gemakken voorzien. 

Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: twee slaapkamers met ieder twee boxspring bedden en een slaapkamer met een stapelbed.

De ruime tuin beschikt over een gemeubileerd terras en een privé sauna. Een heerlijke plek om te ontspannen, bijvoorbeeld na een lange wandeling of fietstocht door de Achterhoek!

Al onze vakantiehuizen zijn rookvrij, beschikken over een eigen parkeerplaats en gratis wifi. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen sauna

De ligging van "deluxe 6 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.