Villa Superieur 10 personen Wellness

8.7
10
Topparken.nl logo

Een verblijf in de villa superieur met wellnessfaciliteiten staat gelijk aan een vakantie volop luxe, comfort en ontspanning. Kom genieten in de rustgevende en verrassende Achterhoek.

Deze ruime recreatievilla is geschikt voor maximaal 10 personen. De moderne, stijlvolle inrichting komt terug in alle kamers van de woning. Zo is het woongedeelte voorzien van een comfortabele hoekbank, drie luxe fauteuils, een sfeerhaard en een smart tv. De ruime eettafel met comfortabele stoelen nodigt uit om heerlijke maaltijden te nuttigen, te borrelen en/of spelletjes te spelen. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Kortom, een heerlijke leefruimte! 

Slaap- en badkamers
Alle slaapkamers zijn ingedeeld met twee eenpersoonsbedden, welke optimaal slaapcomfort bieden. De moderne badkamers beschikken over een ruime douche, wastafel en toilet. Op de begane grond is een apart toilet te vinden. 

De grote ramen in elke ruimte zorgen veel natuurlijk lichtinval en geven een mooi uitzicht op de tuin. 

Tuin met eigen wellnessfaciliteiten
De ruime tuin rondom de woning is voorzien van een terras, sauna, spa en buitendouche. Een fijne plek om te ontspannen na een lange wandel- of fietstocht in de mooie omgeving. Parkeer de auto('s) naast de woning en het genieten kan beginnen!

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur 10 personen wellness

De ligging van "villa superieur 10 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.