Deluxe 4 personen Sauna

8.8
4
Topparken.nl logo

In dit luxe, vrijstaande vakantiehuis met sauna kunt u optimaal én zorgeloos genieten in de Achterhoek.

Dit comfortabele vakantiehuis is zowel van binnen, als van buiten van alle gemakken voorzien. De smaakvolle, moderne inrichting en veel natuurlijk lichtinval zorgen voor een fijn verblijf in het vakantiehuis. De twee slaapkamers beschikken beiden over twee eenpersoons boxsprings, die bij aankomst zijn opgemaakt; zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u direct beginnen met genieten. De moderne badkamer beschikt over een wastafel, douche en toilet. In de ruime, moderne woonkamer kan er vanaf de luxe bank en ruime fauteuils met het hele gezelschap tv gekeken worden op de grote flatscreen tv. De woonkamer beschikt verder over een aparte 4-persoons eethoek, waar u samen kunt genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Het vakantiehuis beschikt namelijk over een volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast, diepvries, gasstel, vaatwasser, combimagnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Kortom, alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Het vakantiehuis beschikt over een ruime, groene tuin met een terras en eigen sauna. Dankzij de vele begroeiing en beschutting kunt u hier in alle rust en privacy van genieten. Het vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en beschikt over een eigen parkeerplaats bij de accommodatie. Kom ultiem tot rust, in alle luxe, in dit prachtige Deluxe vakantiehuis voor 4 personen met sauna.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen sauna

De ligging van "deluxe 4 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.