Comfort 6 personen

8.5
6
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vakantie. Kom tot rust in dit vakantiehuis en geniet van de mooie omgeving van de Achterhoek.

Gaat u op vakantie met een groter gezelschap? In dit comfortabele vakantiehuis kunt u met 6 personen genieten van een welverdiende vakantie. Het vakantiehuis kent een moderne inrichting met warme kleuren en heeft veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van een comfortabele bank, fijne fauteuils en een grote flatscreen tv. Verder beschikt de woonkamer ook over een eethoek welke plaats biedt aan 6 personen. Hierdoor vormt de woonkamer de ideale plek om samen tv te kijken, een spelletje te spelen of om te genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Het vakantiehuis kent namelijk een compleet uitgeruste keuken met koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis is verder voorzien van drie slaapkamers: één ruime tweepersoons slaapkamer, een tweede slaapkamer met twee eenpersoons boxsprings en een derde slaapkamer met een stapelbed (let op: de indeling van het aantal bedden per kamer kan per vakantiewoning verschillend zijn). Tot slot beschikt dit zeer complete vakantiehuis ook over een badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Buiten heeft het vakantiehuis een ruime tuin met een mooi terras, voorzien van terrasmeubilair en een parasol. Neem hier samen plaats tijdens de zonnige dagen en proost met een koel drankje op een ontspannen vakantie. Dankzij de vele beschutting en begroeiing kunt u in de groene tuin genieten van de nodige privacy. Verder is dit heerlijke ruime vakantiehuis rookvrij, is het voorzien van gratis wifi en is er parkeerplaats bij de accommodatie voorhanden. Optimaal genieten van een vakantie met een grote groep, het Comfort vakantiehuis voor 6 personen maakt dit mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.