Comfort 5 personen

8.4
5
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen, midden in de mooie natuur van de Achterhoek. Geniet van uw welverdiende vakantie en kom tot rust in dit ruime vakantiehuis.

Van dit comfortabele vakantiehuis kunt u zowel binnen als buiten optimaal genieten. Binnen is het voorzien van een ruime woonkamer, twee lichte slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken en een badkamer. Het vakantiehuis is ingericht in een moderne stijl, met warme tinten en geniet van veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van een zithoek met een moderne bank, comfortabele fauteuils en een grote flatscreen tv. Verder beschikt de woonkamer ook over een eethoek welke plaats biedt aan het hele gezelschap. De ruime en moderne keuken is van alle gemakken voorzien: van een koelkast, diepvries, gasstel, vaatwasser, combimagnetron tot Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Zo maken wij uw verblijf zo comfortabel mogelijk.

Dit zeer complete vakantiehuis beschikt verder over twee slaapkamers, waarvan de bedden bij aankomst al voor uw gemak opgemaakt zijn. Er is één ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed. Tot slot heeft dit comfortabele vakantiehuis ook een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Buiten kent het vakantiehuis een ruime tuin met een mooi terras, comfortabel terrasmeubilair en een parasol. De groene tuin kent veel begroeiing en beschutting. Zo kunt u hier tijdens de zonnige dagen in alle rust en ruimte genieten van het lekkere weer. Verder heeft het vakantiehuis ook een parkeerplaats bij de accommodatie, is het rookvrij en is er wifi voorhanden. Bent u op zoek naar het echte vakantiegevoel? Kies dan voor een Comfort vakantiehuis voor 5 personen.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.