Comfort 4 personen

8.2
4
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen, tussen de bossen en weilanden van de Achterhoek. Geniet samen van de prachtige omgeving en kom tot rust in dit compleet uitgeruste vakantiehuis.

Dit comfortabele, ruime vakantiehuis voor 4 personen heeft zowel binnen als buiten veel te bieden. Bij aankomst kunt u gebruik maken van de parkeerplaats bij de accommodatie. Wanneer u uit de auto stapt, dan zal de ruime tuin u al snel opvallen. Neem hier tijdens de zonnige dagen met uw hele reisgezelschap plaats op het comfortabele terrasmeubilair terwijl de kinderen zich uitstekend zullen vermaken op het omliggende gazon. Binnen kunt u gelijk doorlopen naar de ruime woonkamer met een moderne inrichting en warme tinten. De woonkamer is voorzien van een mooie zithoek met een grote flatscreen tv, een ruime bank en een comfortabele fauteuil. Verder beschikt het ook over een eethoek welke plaats biedt aan 4 personen. Geniet hier samen van heerlijke zelfbereide maaltijden.

Dit vakantiehuis beschikt ook over een compleet uitgeruste keuken: van koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser tot Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Wanneer u doorloopt komt u uit bij de twee slaapkamers, een voorzien van twee eenpersoons boxsprings en de ander van een stapelbed. Bij aankomst zijn de bedden, voor net dat beetje extra comfort, al voor u opgemaakt. Zo hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt direct bij aankomst al vakantie vieren. Tot slot beschikt het vakantiehuis ook over een volledig uitgeruste badkamer met douche, toilet en wastafel. Onze vakantiehuizen zijn daarnaast rookvrij en voorzien van wifi. Beleef de vakantie van uw dromen in het zeer complete en ruime Comfort vakantiehuis voor 4 personen.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.