Deluxe 5 personen

8.6
5
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand en ruim vakantiehuis voor 5 personen, met een unieke ligging in de Achterhoekse natuur. Ga voor het ultieme vakantiegevoel met dit compleet uitgeruste vakantiehuis.

Dit moderne, compleet uitgeruste vakantiehuis is zowel van binnen als buiten van alle gemakken voorzien. Het heeft een stijlvolle woonkamer die tot in de puntjes is aangekleed en geniet van veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer heeft een zithoek met een ruime bank, luxe fauteuils en een grote flatscreen tv. De woonkamer is verder ook voorzien van een ruime eethoek met plek voor het hele gezelschap. Dit in combinatie met de compleet uitgeruste keuken, maakt dit het vakantiehuis uiterst geschikt voor avondjes samen koken en tafelen. De keuken van dit vakantiehuis beschikt namelijk over een koelkast, diepvries, gasstel, vaatwasser, combimagnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het Deluxe vakantiehuis voor 5 personen heeft verder twee slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed. Dit plaatje van een vakantiehuis wordt gecomplementeerd door een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel. Maar ook buiten kunt u echt genieten van uw vakantie, zo heeft dit vakantiehuis een ruime tuin met een mooi terras voorzien van terrasmeubilair en een parasol. Dankzij het vele groen en de beschutting kunt u hier in alle privacy tijdens de zonnige dagen heerlijk plaatsnemen. Het vakantiehuis heeft verder ook nog wifi, is rookvrij, heeft een parkeerplaats bij de accommodatie voorhanden en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. Het Deluxe vakantiehuis voor 5 personen is een zeer compleet vakantiehuis waar u echt in alle luxe vakantie kunt vieren.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen

De ligging van "deluxe 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.