Deluxe 5 personen MIVA

8.2
5
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen, midden in de natuur van de Achterhoek. Geniet van uw vakantie in dit ruime, luxe vakantiehuis, speciaal aangepast voor personen met een beperking.

Met het Deluxe 5 personen MIVA vakantiehuis kiest u voor de vakantie van uw dromen. Dit luxe en ruime vakantiehuis is speciaal aangepast voor personen met een beperking. Het is voorzien van een moderne inrichting en geniet van veel natuurlijk lichtinval. De ruime woonkamer beschikt over een zithoek met een comfortabele bank, luxe fauteuils en een grote flatscreen tv. Verder is er ook een eethoek met genoeg plek voor het hele gezelschap. Zo kunt u hier heerlijk samen dineren en genieten van de zelfgemaakte maaltijden. Het vakantiehuis heeft namelijk een moderne keuken die compleet uitgerust is. De keuken is voorzien van een koelkast, diepvries, gasstel, vaatwasser, combimagnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis beschikt verder over twee ruime slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed. Alle bedden zijn voor uw gemak bij aankomst al opgemaakt. Ten slotte heeft het vakantiehuis een badkamer die speciaal is ingericht voor personen met een beperking, met een rolstoeltoegankelijke douche, een wastafel en een toilet met armsteunen. Buiten beschikt het vakantiehuis over een ruime en groene tuin. De tuin is voorzien van een mooi aangelegd terras van steen met comfortabel terrasmeubilair en een parasol. Onze vakantiehuizen zijn daarnaast rookvrij en natuurlijk voorzien van wifi. Bij de accommodatie kunt u, zodat u geen grote afstanden hoeft te overbruggen, uw auto probleemloos parkeren. Ga voor luxe, ruimte en comfort met het Deluxe MIVA vakantiehuis voor 5 personen en beleef een heerlijke vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen miva

De ligging van "deluxe 5 personen miva" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.