Deluxe 4 personen

8.6
4
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen, midden in de Achterhoekse natuur, vlakbij Lichtenvoorde. Dankzij dit luxueuze en moderne vakantiehuis kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie.

Dit comfortabele, luxe vakantiehuis is zowel binnen als buiten van alle gemakken voorzien. Zo kunt u hier echt heerlijk vakantie vieren. Binnen kent het een smaakvolle, moderne inrichting, met veel natuurlijk lichtinval. Het vakantiehuis is voorzien van twee slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Alle bedden bestaan uit eenpersoons boxsprings en zijn bij aankomst al opgemaakt. Zo hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u direct beginnen met genieten. In de ruime, moderne woonkamer kan er vanaf de luxe bank en ruime fauteuils met het hele gezelschap tv gekeken worden op de grote flatscreen tv. De woonkamer beschikt verder over een aparte eethoek welke plaats biedt aan 4 personen. Hier kunnen jullie samen genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Het vakantiehuis beschikt namelijk ook over een volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast, diepvries, gasstel, vaatwasser, combimagnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Het vakantiehuis wordt ten slotte van binnen gecomplementeerd door een volledig uitgeruste badkamer met wastafel, douche en toilet.

Is uw vakantiehuis niet compleet zonder een heerlijke tuin? Dan kunt u bij het Deluxe vakantiehuis uw geluk niet op. Het beschikt namelijk over een ruime, groene tuin met een terras, terrasmeubilair en parasol. Dankzij de vele begroeiing en beschutting kunt u hier in alle rust en privacy van genieten. Het vakantiehuis is rookvrij, voorzien van wifi en beschikt over een eigen parkeerplaats bij de accommodatie. Kom ultiem tot rust, in alle luxe, in dit prachtige Deluxe vakantiehuis voor 4 personen.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.