Vakantieboerderij Leur

7.3
15
Groepen.nl logo

Gelegen aan de rand van het bos biedt deze uit 1815 daterende vakantieboerderij tal van mogelijkheden. De ruimte, rust en privacy maken deze plek bij uitstek geschikt voor het houden van vrienden- en familiereünies, maar ook voor zakelijke groepen die in de juiste atmosfeer workshops willen houden.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met grote speelweide

Met 6 ruime slaapkamers biedt de boerderij comfortabel plaats aan 15 personen. Op de begane grond 3 tweepersoons kamers, waarvan 2 'opkamers'. De 1e etage heeft een twee-, een drie- en een vierpersoons kamer. Alle voorzien van boxspring bedden. Tevens, zowel op de begane grond als op de 1e verdieping, een douche en een apart toilet. In de volledig ingerichte eetkeuken vind je o.a. een afwasmachine, oven en magnetron. In de zitkamer met open haardkachel of in de bibliotheek kun je je terugtrekken. Verder is er een ruim terras, een tuin en een groot omheinde speelweide met een houten speeltoestel voor de kinderen.

Maak samen verschillende boswandelingen

Vlakbij zijn verschillende ontspanningsmogelijkheden, zoals boswandelingen, fietsen, pony rijden, tennissen, golfen, zwemmen en heerlijk dineren. Tevens zijn er mogelijkheden voor een boodschappendienst en catering.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Leur

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij leur

De ligging van "vakantieboerderij leur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.