Vakantieboerderij Leur

10
17
Groepen.nl logo

Welkom in Leur, in het Land van Maas en Waal, voor een geslaagd verblijf in dit traditioneel herbouwde Rijksmonument, dat je zal verrassen. Bij het ontwerp is een bewuste keuze gemaakt om kleine groepen t/m 17 personen veel sfeer, rust en ruimte te bieden.

Een vakantiehuis in Gelderland met lieflijke tuin 

Eet- en leefruimte met haardvuur, muziek, tv en dvd-speler. Professionele keuken, gedeeltelijk open met alle moderne gemakken. Aangename vloerverwarming. Terras met zitjes, parasols en lieflijke tuin met trapveldje. Boeken, spelletjes, afsluitbare fietsenstalling, schaaktafel, sjoelbak, dartspel en tafeltennistafel. Kamerverdeling: beneden 1 slaapkamer en boven 4 slaapkamers. Alle kamers met wastafel met warm en koud water, veel kastruimte en uitstekende bedden. Sanitair beneden: 2 toiletten (waarvan 1 aangepast), 1 douche (aangepast), 1 urinoir. Boven zijn 2 toiletten en 2 douches. Voor de mindervaliden beschikt de groepsaccommodatie naast een slaapkamer beneden met aangepaste sanitair ook over een traplift. Wil je hier gebruik van maken informeer dan naar de mogelijkheden. Gebruik van een wasmachine en droogtrommel mogelijk. Voor de kleintjes is er een campingbedje en een kinderstoel.

Ontdek samen het land van Maas en Waal

De gehele groepsaccommodatie is een lust voor het oog en dit is in overeenstemming met de omgeving, want in dit nog ongerept stukje natuurgebied bij het Leurse en Hernense bos waan je je 'waar de tijd bleef stille staan'. Of je nou wilt wandelen, fietsen, skeeleren of Nordic walken, je kunt zo op weg! Een buitenrit op een kittige IJslandse pony is een bijzondere ervaring en een kuieruurtje door het bos of een praatje met de molenaar kost helemaal niets. Lekker luieren bij het haardvuur of met een drankje op het eigen terras, het kan allemaal! Voor elk wat wils dus en als je niet wilt koken, kun je je maaltijden laten cateren of (ook dichtbij) lekker uit eten gaan!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Leur 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij leur

De ligging van "vakantieboerderij leur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.