Aqua Glamping Lodge 6 persoons

8.7
6
Succesholidayparcs.nl logo

Slapen in een avontuurlijke safaritent op het water. 

In het gelderse plaatsje Lathum, op de grens tussen de Veluwe en de Achterhoek aan het grootste watersportgebied van Oost-Nederland ligt Recreatiepark & Jachthaven Rhederlaagse Meren. 
Hier kunt u aanleggen met uw boot, of met uw tentje een mooi plekje uitzoeken op het park. 

Als u een tentje nogal krap vindt en geen boot heeft, dan is een verblijf in een safaritent op het water misschien wel iets voor u. 
Bij safaritenten denkt u misschien aan wilde dieren en lange vliegreizen naar Afrika. Maar kom naar Recreatiepark & Jachthaven Rhederlaagse Meren en u vindt zo'n luxe safaritent gewoon op het water!


Deze eenvoudig ingerichte Aqua Glamping Lodge bestaat uit twee losse tenten geschikt voor 6 personen.  Het beschikt over een ruime eethoek met open keuken. De open keuken is voorzien van een 2-pits kookplaat met afzuigkap, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. In tent één staan twee stapelbedden en in tent twee een tweepersoons bed. Buiten heeft u de beschikking over tuinmeubilair en een eigen terras op het water.

Bij de haven is genoeg parkeerplek aanwezig. 


Boekingsinformatie

Ligging aqua glamping lodge 6 persoons

De ligging van "aqua glamping lodge 6 persoons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.