Vakantieboerderij Laren

9.3
18
Groepen.nl logo

Gelegen aan de rand van het dorp Laren (GLD), staat deze woning in een zeer rustige omgeving. Een luxe groepsaccommodatie met uitzicht over weilanden en het Landgoed Oolde. Zeer geschikt voor familie en vriendengroepen.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met ruime tuin

Op de begane grond tref je een ruime hal aan, woonkamer, volledig ingerichte keuken, badkamer met ligbad en douche, 2 slaapkamers en 2 toiletten. Op de bovenverdieping heb je de beschikking over 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een toilet. Om de woning is een ruime tuin met diverse terrassen en een whirlpool (te huur).  Het verblijf is tevens geschikt voor 1 of 2 rolstoelgebruikers. Dit is een rookvrije groepsaccommodatie.

Bezoek samen de mooie kastelen

In de omgeving van Laren zijn diverse wandel- en fietsroutes. Er is tevens fietsverhuur. Laren staat bekend om zijn Achterhoekse fietsvierdaagse in augustus. Daarnaast zijn er tal van attracties in de directe omgeving. In het dorp zelf zijn 3 horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een goede maaltijd. Er zijn in de nabije omtrek diverse kastelen te bezichtigen. Een openluchtzwembad in het dorp en op 5 km afstand een overdekt zwembad.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij laren

De ligging van "vakantieboerderij laren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.