Familiehuis Kesteren

10
15
Groepen.nl logo

Dit familiehuis bied een warm ingericht huis met slaapkamers in een eigen thema of kleur. Geniet van een overdekt terras op het zuiden en een ruime leefkeuken. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met overdekt terras

Het familiehuis is te huur voor 15 personen. Je hebt de beschikking over een grote keuken/eetruimte met horeca-keuken. Hier is een leuke speelhoek voor de kids. Het huis is gezellig ingericht met veel warme tinten, zodat jullie je er thuis zullen voelen. Slaap je graag in een scandinavische kamer? Dat kan... Of liever wat terug in de tijd? Kies dan de Oud-Hollandse slaapkamer. Er is een overdekt terras op het zuiden waar jullie al vroeg in het voorjaar en laat in de zomer kunnen genieten van het zonnetje. Hier kun je ook lekker barbecueën op de aanwezige BBQ. 

Ontdek samen de mooie omgeving

Het familiehuisis omringd door prachtige boomgaarden en ligt direct bij de rivier de rijn waar je heerlijk kunt zwemmen. Pittoreske stadjes als Rhenen, Tiel en Buren liggen in de omgeving. Voor de wandelaars: direct aan het klompenpad gelegen locatie, voluit de vrijheid in de uiterwaarden of met het pondje over naar het natuurgebied de Blauwe kamer. Rust en ruimte vind je hier!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kesteren

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging familiehuis kesteren

De ligging van "familiehuis kesteren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.