Familiehuis Kesteren

10
13
Groepen.nl logo

Dit familiehuis is ingericht met warme kleuren en de oude chesterfield in de woonkamer zet gelijk de toon! De slaapkamers hebben allemaal hun eigen thema of kleur. Er is een overdekt terras op het zuiden waar je al vroeg in het voorjaar en laat in de zomer kunnen genieten van het zonnetje ☀️

Groepsaccommodatie in Gelderland met vrij uitzicht

Dit familiehuis is geschikt voor 13 personen en is ingericht met warme kleuren! De oude chesterfield in de woonkamer zet gelijk de toon! Alle slaapkamers hebben hun eigen thema of kleur. Er is een overdekt terras op het zuiden waar jullie al vroeg in het voorjaar en laat in de zomer kunnen genieten van het zonnetje. Hier kunnen jullie ook lekker barbecueën op de aanwezig BBQ. 

Maak samen mooie wandeltochten

Het familiehuis is omringd door prachtige boomgaarden, direct bij de rivier de Rijn waar je heerlijk kunt zwemmen. Pittoreske stadjes als Rhenen, Tiel en Buren liggen in de omgeving. Voor de wandelaars: direct aan het klompenpad gelegen locatie, voluit de vrijheid in de uiterwaarden of met het pondje over naar het natuurgebied de Blauwe kamer. Rust en ruimte vind je hier!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kesteren

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging familiehuis kesteren

De ligging van "familiehuis kesteren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.