Familiehuis Kesteren

10
28
Groepen.nl logo

Dit familiehuis bestaat uit twee gedeeltes. Je kunt dus apart en samen verblijven. Er is een deur tussen de twee woningen waardoor het een grote accommodatie wordt. Er zijn twee overdekte terrassen op het zuiden, waar je van vroeg in het voorjaar tot in het naar, fijn van het buitenleven kunt genieten. De huizen zijn ingericht met warme kleuren en de oude chesterfield in de woonkamer zet gelijk de toon! De slaapkamers hebben allemaal hun eigen thema of kleur. Er is een overdekt terras op het zuiden waar jullie al vroeg in het voorjaar en laat in de zomer kunnen genieten van het zonnetje.

Familiehuis in Gelderland met veel ruimte

Er zijn twee woonkamers met een grote pui op het zuiden en een mooi landelijk uitzicht. De gezellige zithoeken hebben elk een TV en een kast met spelletjes en boeken. Daarnaast zijn er twee sanitair-ruimtes met elk twee inloopdouches, twee wastafels, twee wc's en één urinoir. In totaal zijn er negen slaapkamers, in verschillende thema's; zoals scandinavisch, Oud-Hollands en een bloemenkamer. De bedden zijn voor je opgemaakt bij aankomst. Er is een fijne grote keuken/eetruimte met een gezellige speelhoek voor de kids. De professionele keuken heeft twee gas kookfornuizen (2x 5pits), een grote koelkast, horeca vaatwasser, magnetron, grote heteluchtoven en een vriezer.

Geniet van het buitenleven 

Het familiehuis is omringd door prachtige boomgaarden en ligt direct bij de rivier de rijn waar je heerlijk kunt zwemmen. Pittoreske stadjes als Rhenen, Tiel en Buren liggen in de omgeving. Voor de wandelaars: direct aan het klompenpad gelegen locatie, voluit de vrijheid in de uiterwaarden of met het pondje over naar het natuurgebied de Blauwe kamer. Rust en ruimte vind je hier!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kesteren

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging familiehuis kesteren

De ligging van "familiehuis kesteren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.