Vakantiehuis Joppe - 2 natuurhuisjes in de Achterhoek

10
2
Specialvillas.nl logo

Stilteplek in de natuur

2 Vakantiehuisjes op een prachtige plek middenin het bos, met uitzicht op de bosrand en weidevelden, dat staat je hier te wachten. Grote kans dat je reeën, vossen en dassen zult spotten, 's-nachts is het oorverdovend stil. Het is de ultieme bestemming voor liefhebbers van rust en natuur, een stilteplek als je wilt onthaasten van de drukte van alledag. Zodra je het bospad op rijdt vanaf de dorpskerk in Joppe, word je betoverd door de prachtige kleuren van het bos. De 2 vakantiehuisjes liggen naast elkaar en kijken uit op de velden, de eigenaren wonen in de ernaast gelegen woonboerderij. Vanaf begin juli 2021 is er een natuur zwemvijver.

Gasten ervaren het als een oase van rust
"Wat een fantastische plek! Direct als je naar buiten stapt voel je de rust en beleef je de natuur." 
"Verschillende fiets-, wandel-, en MTB-routes lopen direct voor het huisje langs. Genieten!"
" Een huisje waar je je direct thuis voelt."

Het gastenverblijf is recent gebouwd, met elementen van de Achterhoekse boerderijen. De inrichting is een smaakvolle mix van brocante, design en warme kleuren. Vanuit het vakantiehuis loop je zo de natuur in, over de Gorsselse heide of langs Huize 't Joppe. Wandelend, fietsend of te paard kun je eindeloos dwalen en de Achterhoek ontdekken. Het fraaie coulisselandschap, romantische kastelen, musea en galeries, er is genoeg te beleven.  Een bezoek aan Hanzesteden Deventer en Zutphen biedt eveneens een leuke afwisseling. Op loopafstand is een wijngaard en culinair restaurant.

Vakantiehuis Joppe - 2 personen - ca. 60m²

De 2 gastenverblijven zijn geschakeld, door de goede isolatie hoor je binnen geen geluid van de buren. De eigenaren wonen in de woonboerderij ernaast, er is voldoende privacy voor iedereen. De vakantiehuizen verschillen in kleur, maar de inrichting is vrijwel hetzelfde in beide huizen.

Begane grond met vloerverwarming.
Woonkamer met comfortabele bank en fauteuil met uitzicht op de weilanden.
Open keuken met 4 gaspitten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat. Diverse soorten biologische thee, koffie, kruiden, azijn en olijfolie zijn aanwezig.
Eettafel met 2 stoelen.

Er is geen tv en vaatwasser, maar zo heb je alle tijd en aandacht voor elkaar om te onthaasten tijdens het afwassen, het lezen van een boek of een potje scrabble.   

Badkamer met loopdouche, wastafel en toilet. Föhn. Weleda shampoo en douchegel zijn aanwezig.

1e verdieping:
Slaapkamer met tweepersoonsbed (eenpersoons matrassen en tweepersoons dekbed).
De dakramen hebben verduisteringsgordijnen en horren.

Buiten bij vakantiehuis Joppe
Terras met tuinset en tuin.

Algemene voorzieningen

  • Wi-Fi
  • Natuur zwemvijver (vanaf begin juli 2021)
  • Parkeergelegenheid voor het huis

Omgeving van vakantiehuis de Eikehof

  • Afstand tot Utrecht ca. 90km
  • Wandelen, fietsen, mountainbiken vanuit huis. Ook je paard kan mee en kan de overburen gestald worden. De Gorsselse heide, Huize 't Joppe met het gelijknamige kasteel zijn de moeite waard voor een mooie tocht.
  • Restaurant en wijngaard de Zessprong ligt op loopaftstand.
  • Gorssel ligt op 10 minuten fietsen, hier zijn winkels en het museum More.
  • Hanzesteden Deventer en Zutphen liggen op een half uurtje fietsen.
  • Doesburg, Bronkhorst en Borculo zijn mooie stadjes om te bezoeken. 
  • Kasteel van Ruurlo (collectie van Carel Willink), museum Staal in Almen, Etty van Hillesumcentrum in Deventer, het museum met beeldentuin in Havenzate Nijenhuis, het Rijksmuseum Twente in Enschede en De Fundatie in Zwolle. 

Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis joppe - 2 natuurhuisjes in de achterhoek

De ligging van "vakantiehuis joppe - 2 natuurhuisjes in de achterhoek" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.