Natuurhuisje in Joppe

2
Natuurhuisje.nl logo

Tiny house, sfeervol “cottage/ vintage style” ingericht. Het natuurhuisje is gebouwd en ingericht met handgemaakt of tweedehands bouwmaterialen. Op de vide staat een bed van 1.40 en op de begane grond een slaapbank die in handomdraai een heerlijk twee persoons bed is. Er is een kleine keuken met basale voorzieningen en kleine douche/toilet gelegenheid passend bij Tiny House concept. Veel buiten ruimte om vuurtje te stoken en heerlijk met pan op het vuur naar de schapen en ponies te kijken die in de weilanden lopen. Het natuurhuisje ligt op een erf, direct aan het spoor, waar ook de bewoonster met haar kinderen woont. Het huis is vooral geschikt als plek om te slapen en overdag een actief buiten programma te hebben (knooppunt wandelpaden). En er zijn veel culturele activiteiten in de buurt bijvoorbeeld In nabijgelegen Gorssel is museum More. In overleg met de bewoonster kan er tegen betaling gebruikt worden gemaakt van de privé Hottub (is dus niet standaard). Er is WiFi.

Bijzonderheden natuurhuisje in joppe

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Barbecue, Verwarming (CV), Speelweide, Internet, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tuin (gedeeld), Trampoline, Terras (gemeenschappelijk), Wasdroger (gedeeld met anderen), verwarming (elektrisch, CV), Hondenschaal, Jacuzzi / hottub, Keuken, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Tweepersoonsbed (x 2), Slaapbank (x 2), Twijfelaar (x 2), oven

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in joppe

De ligging van "natuurhuisje in joppe" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.