Vakantiehuis Hulshorst

10
16
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is een originele boerderij die volledig is opgeknapt maar zijn authentieke details heeft behouden. Vanwege zijn grootte, tot 16 personen, is het een ideale uitvalsbasis voor families, groepen vrienden en vriendinnen! Weekendjes weg of volledige vakantie, je hebt alle ruimte. 

Groepsaccommodatie in Gelderland nabij het strand

Slaap in één van de vijf slaapkamers fris je op in één van de badkamers en geniet van elkaar in één van de drie gezellige woonkamers. Je kan tenslotte niet overal tegelijk zijn. Niet tegelijk, maar je hebt alles om je heen om te genieten van een prettig verblijf. Deze vrijstaande luxe groepsaccommodatie biedt uitzicht over de recreatieplas. Zodra je de villa binnenstapt word je direct aangenaam verrast door de mooie styling van het interieur. Tevens heb je hier alle ruimte om je eigen ding te doen. Geniet buiten met z'n alle op het ruime terras aan het kolkende beekje. Deze groepsaccommodatie is een ideale uitvalsbasis om de Veluwe in te ontdekken!

Genieten van een verblijf de Veluwe

Watersporters zijn hier helemaal op hun plek. Dit ruim opgezette vakantiepark met vrijstaande, moderne bungalows en chalets ligt direct aan het Veluwemeer. Hier kun je naar hartelust waterskiën, windsurfen, zeilen, zwemmen, wakeboarden, roeien, sloepvaren, vissen en nog veel meer! Blijf je liever op het droge? Ook dan is er op en rond dit vakantiepark meer dan genoeg te beleven. De kinderen kunnen lekker spelen in de indoorspeeltuin en zwemmen in het overdekte zwembad. Verder kun je bijna nergens anders in Nederland zo mooi wandelen of fietsen als op natuurgebied de Veluwe. Voor een cultureel uitje kun je in de omgeving eveneens goed terecht. Breng een bezoek aan Paleis Het Loo, het Kröller-Müller Museum of sluit je vakantie spetterend af met een bezoek aan het Dolfinarium.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties op de Veluwe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis hulshorst

De ligging van "vakantiehuis hulshorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.