Vakantiehuis Hulshorst

7.7
16
Groepen.nl logo

Deze vakantiewoning is een ruim familiehuis met een prachtige centrale ligging op een vakantiepark. De accommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen tot maximaal 16 personen en beschikt over een ruime woonkamer en luxe keuken die van alle gemakken is voorzien!

Groepsaccommodatie in Gelderland op loopafstand van het Veluwemeer

Op de benedenverdieping zijn er 2 slaapkamers (totaal 4 personen). De benedenverdieping beschikt over 1 doucheruimte en een apart toilet. Op de bovenverdieping zijn er vier tweepersoons slaapkamers en één vierpersoons slaapkamer (totaal 12 personen). De bovenverdieping beschikt over 2 aparte doucheruimtes en 2 aparte toiletten. De accommodatie heeft een grote buitenplaats waar voldoende ruimte is om heerlijk buiten te kunnen zitten. Tevens ligt de accommodatie op kleine loopafstand van het prachtige Veluwemeer.

Genieten van de vele faciliteiten op het vakantiepark 

Watersporters zijn hier helemaal op hun plek. Dit ruim opgezette vakantiepark met vrijstaande, moderne bungalows en chalets ligt direct aan het Veluwemeer. Hier kun je naar hartelust waterskiën, windsurfen, zeilen, zwemmen, wakeboarden, roeien, sloepvaren, vissen en nog veel meer! Blijf je liever op het droge? Ook dan is er op en rond dit vakantiepark meer dan genoeg te beleven. De kinderen kunnen lekker spelen in de indoorspeeltuin en zwemmen in het overdekte zwembad. Verder kun je bijna nergens anders in Nederland zo mooi wandelen of fietsen als op natuurgebied de Veluwe. Voor een cultureel uitje kun je in de omgeving eveneens goed terecht. Breng een bezoek aan Paleis Het Loo, het Kröller-Müller Museum of sluit je vakantie spetterend af met een bezoek aan het Dolfinarium.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties op de Veluwe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis hulshorst

De ligging van "vakantiehuis hulshorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.