Groepsaccommodatie Groesbeek

8.8
30
Groepen.nl logo

Groesbeek bekend om zijn natuurlijke ligging in het Rijk van Nijmegen en aan het oosten begrensd door Duitsland. Aan de rand van Groesbeek ligt verscholen tussen de akkers en druivenstruiken deze ruime 30-persoons groepsaccommodatie. Een heerlijke plek om met je familie- of vriendengroep te verblijven.

Een vakantiehuis in Gelderland met open keuken

Bij binnenkomst word je verrast door de ruimte! Er is een zithoek om bij te kletsen bij de warmte van de haard. Vanuit de openslaande deuren kun je zo het (overdekte) terras op. De open keuken met werkeiland is van alle gemakken voorzien. Er zijn voldoende tafels en stoelen om gezamenlijk te eten of een spelletje te doen. De 10 slaapkamers zijn verdeeld over 5 appartementen welke overdekt bereikbaar zijn. Wanneer je bedlinnen erbij huurt, zijn de bedden bij aankomst voor je opgemaakt. Per appartement beschik je over een badkamer, apart toilet, keuken en zithoek. Rond de groepsaccommodatie ligt een groot grasveld dat zich goed leent voor (bal) spelen, zoals voetbal, volleybal en zeskamp. Er is een jeu de boulesbaan, een vuurstookplaats en een visvijver met een bootje. De eigenaar heeft rondom het terrein een wijnhoeve met wijngaard. Hier worden druiven geteeld, wijn gemaakt en rondleidingen/proeverijen verzorgd. 

Samen verschillende musea bezoeken

Deze groepsaccommodatie ligt in het heuvelachtige en bosrijke landschap van Groesbeek. Glooiende heuvels, bedekt met diepgroene bossen die op onverwachte momenten prachtige doorkijkjes bieden op landerijen. Daar tussenin bevinden zich de meest pittoreske fiets- en wandelroutes. Ook bestaan er mogelijkheden om met een fietslorrie de Duitse grens te passeren via een oude verlaten spoorlijn.Rondom Groesbeek tref je diverse musea aan welke een bezoek meer dan waard zijn; het Afrika museum, het Nationaal bevrijdingsmuseum en het Museumpark Orientalis.



Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Groesbeek

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie groesbeek

De ligging van "groepsaccommodatie groesbeek" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.