Vakantiehuis Groesbeek

10
60
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie, gelegen in een bosrijke omgeving, biedt slaapgelegenheid aan voor maximaal 60 personen. Geschikt voor allerlei groepen, welke op zoek zijn naar een luxe accommodatie. Aantal slaapkamers is afhankelijk van de grootte van de groep. 

Een vakantiehuis in Gelderland met luxe wellness 

De accommodatie is ingericht met tenminste 60 lage bedden, verdeeld over 20 kamers (+ een luxe bruidssuite met een massagebad). Standaard zijn de meeste kamers voorzien van tv en badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook voor vakantie van minder mobiele gasten is deze groepsaccommodatie uitstekend toegankelijk. De groepsaccommodatie heeft een grote verblijfsruimte. De wellnessruimte en bioscoop staan gratis tot je beschikking. Bij de accommodatie is een verwarmd openlucht zwembad met een 50 meter lange glijbaan (geopend van 1 mei - 1 sept). Verder is er op het terrein een speeltuin en trampolines. Op loopafstand vind je het centrum van Groesbeek, de bossen, een overdekt zwembad, tennisbanen en midgetgolf. Ook kunnen de eigenaren je adviseren bij het samenstellen van je programma.

Met z'n allen een dagje zwemmen


Op loopafstand vind je het centrum van Groesbeek, de bossen van het Rijk van Nijmegen, een overdekt zwembad, tennisbanen, discotheken 'de Hoeve' en 'de Linde', midgetgolfbanen en een grote golfbaan met twee 18 holes golfbanen. Nijmegen is binnen 10 minuten te bereiken met de auto of met de bus (bushalte ligt t.o. de accommodatie).

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Groesbeek

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis groesbeek

De ligging van "vakantiehuis groesbeek" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.