Groepsaccommodatie Geesteren

9.3
22
Groepen.nl logo

De route naar deze groepsaccommodatie wordt gekenmerkt door het Gelderse coullisenlandschap, oude boerderijen, veel groen en rust. Het buitenhuis is geschikt voor groepen tot 22 personen.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met veel ruimte

In het buitenhuis is alles gelijksvloer. De verblijfsruimte bestaat uit een gezellige zit- en eethoek en goed ingerichte  open keuken. Er zijn 7 slaapkamers, 5 toiletten, 5 douches. De slaapkamers beschikken allen over een wastafels met warm en koud water. Buiten heeft men de beschikking over veel ruimte (van ca. 800 m2) met terras, tuinstoelen en picknicktafels. Er is een speeltoestel aanwezig.  

Ivm stiltegebied wordt deze groepsaccommodatie NIET VERHUURD AAN groepen welke uitsluitend bestaan uit JONGEREN!

Samen een boottocht maken

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het coulisselandschap van Gelderland nabij Borculo. Het is een stiltegebied, grenzend aan terreinen van het Gelders landschap. Op het terrein staan, duidelijk gescheiden van de groepsaccommodatie, nog een andere groepsaccommodatie, aantal stacaravans en chalets. Vanwege de ligging is het meenemen van een geluidsinstallatie NIET toegestaan. Je hebt echter veel privacy met uw groep. De omgeving kenmerkt zich door een zeer rijke flora en fauna met vele fiets- en wandelroutes. Op 5 km. afstand bevindt zich een grote recreatieplas met mogelijkheden voor zwemmen en surfen. Je kan boottochten maken met de 'Berkelzomp' door het schitterende stroomgebied van de Berkel. Borculo staat bekend als de museumstad. Hier vind je o.a. het Kristalmuseum, het Brandweermuseum en Kasteel Borculo. In de omgeving kun je tevens de Achterhoekse wijngaarden bezoeken. 

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie geesteren

De ligging van "groepsaccommodatie geesteren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.