Deluxe 5 personen Sauna

10
5
Topparken.nl logo

Optimaal genieten in een luxe vakantiehuis midden in de Veluwse bossen. Kom daarbij volledig tot rust in de eigen sauna. 

Dit vakantiehuis biedt plaats voor 5 personen, is modern ingericht en heeft een prachtige ligging. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eethoek en een comfortabele zithoek met een zitbank, luxe fauteuils en een flatscreen tv. De grote ramen en openslaande deuren geven een mooi uitzicht op de omgeving. Grenzend aan het woongedeelte ligt de volledig ingerichte keuken. Met onder andere een koelkast met diepvriesvak, combi magnetron, vaatwasser en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie is de keuken van alle gemakken voorzien. 

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: een slaapkamer met twee boxspring bedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. De ruime tuin beschikt over een gemeubileerd terras en een privé sauna. Een heerlijke plek om te ontspannen, bijvoorbeeld na een lange wandeling of fietstocht!

Al onze vakantiehuizen zijn rookvrij, beschikken over een eigen parkeerplaats en gratis wifi. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen sauna

De ligging van "deluxe 5 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.