Deluxe 4 personen Sauna

7.9
4
Topparken.nl logo

Een verblijf in dit luxe vakantiehuis met eigen sauna staat gelijk aan optimaal genieten, midden op de bosrijke Veluwe!

Dit vakantiehuis biedt ruimte voor 4 personen, is modern ingericht en beschikt over een eigen sauna. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eethoek en een comfortabele zithoek met een tweepersoons zitbank, twee luxe fauteuils en een flatscreen tv. De grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven een mooi uitzicht op de bosrijke omgeving. De stijlvolle keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een koelkast met diepvriesvak, combi magnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. De moderne badkamer is ingericht met een ruime douche, wastafel en toilet. Het buitengedeelte beschikt over een privé sauna, een gemeubileerd terras en een eigen parkeerplaats. Vakantie houden in dit vakantiehuis betekent volledig te rust komen; het vakantiepark ligt namelijk midden in de Gelderse bossen. Ontdek de omgeving tijdens een wandel- of fietstocht, neem een duik in het zwembad of ga eropuit. Hoe de dag er ook uitziet; het is altijd fijn thuiskomen in dit vakantiehuis op Resort Veluwe.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen sauna

De ligging van "deluxe 4 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.