Vlindervallei Boshuis 16p

16
Bungalow.Net logo

Midden op de prachtige Veluwe ligt het kleinschalige villapark De Vlindervallei. Hier vindt u luxe bosvilla's en boshuizen en u kunt zo de natuur in lopen. De vogels fluiten de hele dag. Hier kunt u even heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie of weekend/midweek weg. Het bospark bevindt zich in Ermelo (tussen Harderwijk en Garderen) aan de rand van de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos. Tevens staan alle accommodaties speels en verdekt opgesteld in de natuur, waardoor u veel privacy heeft. Een unieke plek in Nederland.

Een luxe groepsaccommodatie om een leuke tijd met je familie- of vriendengroep door te brengen. Dit grote robuuste huis biedt onderdak aan iedereen, heeft een ruime woonkamer en telt 8 slaapkamers en 4 badkamers. De Boshuizen zijn voorzien van alle luxe die u van een privévilla mag verwachten, zijn 250m2 groot en hebben een royale tuin van ca. 600m2.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging vlindervallei boshuis 16p

De ligging van "vlindervallei boshuis 16p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.