Groepsaccommodatie Ermelo

10
28
Groepen.nl logo

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen kun je hier op dot moment met maximaal 20 personen verblijven

Dit nieuwe groepsverblijf is zeer geschikt voor familieweekenden, fietsgroepen en de actieve buitenmens! Gelegen in de prachtige natuur van Ermelo op de Veluwe. Een groepsaccommodatie met veel mogelijkheden. 

Groepsaccommodatie in Gelderland, middenin de natuur


Deze groepsaccommodatie is gebouwd in 2019 en voorzien van alle moderne gemakken als supersnelle Wifi, meerdere Smart TV's en verwarming d.m.v. een warmtepomp. De groepsaccommodatie beschikt over 8 slaapkamers en 8 badkamers. Er is veel leefruimte en daarnaast zijn er nog twee grote moderne keukens. Kortom, meer dan voldoende ruimte! In de accommodatie is ook een speelruimte voor jong en oud.  

Samen een heerlijk dagje naar het strand


 De groepsaccommodatie is prachtig gelegen in de natuur van Ermelo. Met een uitdagende, nieuwe MTB route voor de deur en eindeloos veel fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf de groepsaccommodatie. Dichtbij veel bezienswaardigheden, steden, water en strand en speelplezier voor de kinderen.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie ermelo

De ligging van "groepsaccommodatie ermelo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.