Bungalow het Edelhert

6
Rcn.nl logo

In deze vrijstaande bungalow geniet je met z'n zessen van een heerlijke vakantie midden in de Veluwse natuur. De bungalow is van alle gemakken voorzien:

Keuken


De bungalow heeft een open keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een gewone magnetron. De eethoek is geschikt voor zes personen.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek en een TV. Er is een radio/CD-speler inclusief DVD-functie. Voor wat extra warmte kun je gezellig de houtkachel aansteken, maar er is ook centrale verwarming. Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons bedden van 0,90 bij 2 meter. Ieder bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De bungalow heeft een doucheruimte en een apart toilet.   

Buiten
Het terras - op het zuiden gelegen - is voorzien van tuinmeubilair voor zes personen. De auto kun je bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
De volgende bungalows zijn huisdiervrij: 263, 264, 265 en 270. In de overige accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie