Bungalow de Specht

6
Rcn.nl logo

Deze vrijstaande, gerenoveerde royale 6-persoons bungalow past perfect in de bosrijke omgeving van de Jagerstee. Ideale uitvalsbasis voor een stevige wandeling of fietstocht in de bossen of over de Veluwe.

Keuken


De open keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en een gewone magnetron. Er is een eethoek voor zes personen.

Woonkamer
In de modern ingerichte, ruime woonkamer met laminaatvloer staat een comfortabele zithoek. Voor wat extra warmte kun je de open haard aansteken, maar er is ook centrale verwarming. Verder is er een flatscreen TV en een DVD-speler aanwezig. Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras.

Slaapkamer


Op de begane grond is een slaapkamer en beneden zijn twee slaapkamers. Elke slaapkamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter met enkele dekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De bungalow heeft een gescheiden douche- en toiletruimte.

Buiten
De tuin is gelegen op het zuiden en voorzien van tuinmeubilair voor zes personen. Je kan er tot laat in de avond van de Veluwse natuur genieten. De auto kun je bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn welkom. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie