Aangepaste Bungalow het Edelhert

6
Rcn.nl logo

In deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow geniet je met z'n zessen van een heerlijke vakantie midden in de Veluwse natuur. De bungalow heeft aanpassingen voor rolstoelgebruikers en is van alle gemakken voorzien:

Keuken


De bungalow heeft een open keuken met onderrijdbaar keukenblok met een inductiekookplaat, vaastwasser, koelkast, filter koffiezetapparaat en een combimagnetron. De eethoek is geschikt voor zes personen.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek en een TV. Er is een radio/CD-speler inclusief DVD-functie. Voor wat extra warmte kun je gezellig de houtkachel (of elektrische sfeerhaard) aansteken, maar er is ook centrale verwarming. Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. In twee daarvan staan twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter. De andere slaapkamer heeft een elektrisch hoog/laag seniorenbed en een eenpersoons boxspringbed. Ieder bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De bungalow heeft een ruime doucheruimte met een doucheklapstoel met wandbeugels en toilet met wandbeugels.   

Buiten
Het terras - op het zuiden gelegen - is voorzien van tuinmeubilair voor zes personen. De auto kun je bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve in bungalow nummer 204. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie