4p Jagershut

4
Rcn.nl logo

Deze knusse trekkershut op het glampingveld is ideaal voor een nachtje weg of voor een langer verblijf 'back to basic'! Fietsvakantie, wandelvakantie of gewoon een keer wat anders? De jagershut is echt een beleving voor vier personen midden in de Veluwse natuur.  

Keuken


In het keukenblokje vind je een 2-pits elektrische kookplaat, een waterkoker, een thermosfles met opschenkfilter om koffie te maken, een kleine koelkast met vriesvak en een complete inventaris om te kunnen koken en eten. Op het veld is een watertappunt en in de hut is een jerrycan.

Woonkamer
In de hut staat een tafel met vier stoelen. Er is een elektrische kachel in de hut aanwezig. De 4-persoons trekkershut bestaat uit één woonverblijf en één slaapverblijf.

Slaapkamer


Binnen vind je een tweepersoonsbed met een tweepersoons matras en een stapelbed. Er zijn eenpersoonsdekbedden en kussens aanwezig. Lakenpakketten kun je bij je reservering bij boeken. Het bijplaatsen van een babybedje is vanwege de ruimte niet mogelijk.

Badkamer
Het sanitairgebouw is vlakbij. Hier kun je gebruik maken van het toilet en de douche.

Buiten
Bij de speels ogende hut - die op 1 meter hoge palen staat - is een veranda met picknicktafel. Midden op het glampingveld staat een Scandinavische Kota, een overdekte (barbecue)vuurplaats met bankjes, waar je gebruik van mag maken samen met de andere gasten op het glampingveld. De auto kun je niet bij de hut parkeren maar op de parkeerplaats iets verderop.

Internet
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn niet toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. Voor de boshutten gelden afwijkende schoonmaakkosten (€25).

Boekingsinformatie