Vakantieboerderij Eibergen

9.5
8
Groepen.nl logo

Deze monumentale schuur uit de achttiende eeuw is verbouwd tot een luxe gastenverblijf. Hierbij zijn zoveel mogelijk de oorspronkelijke materialen bewaard gebleven. De gezellige boerderij biedt ruimte aan acht personen. Je kunt genieten van rust, ruimte en privacy. Vanuit het vakantiehuis heb je uitzicht over akkers en weilanden met koeien. Je wandelt in tien minuten naar de rivier de Berkel. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Een vakantiehuis in Gelderland met overdekte recreatieruimte

De vakantieboerderij heeft een grote woonkamer, open keuken, twee driepersoonskamers en één tweepersoonskamer, allen met sanitair. Een verbindingsdeur geeft toegang tot het appartement met keuken, eigen sanitair, een tweepersoons bedstee en twee éépersoonsbedden. In de ruime woonkamer is het bijkomen in de fauteuils rondom de houtkachel. De keuken is van alle gemakken voorzien. De hele groepsaccommodatie is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en voorzien van vloerverwarming. Om de boerderij ligt een royale tuin met terras. Naast het huis is een overdekte ruimte met o.a. een tafeltennistafel en barbecue. Er is een grasveld voor sportieve activiteiten en voldoende parkeergelegenheid. De groepsaccommodatie staat apart van de boerderij die nog in bedrijf is.

Samen een wandel- of fietstocht maken

Het is een ideaal gebied voor fietsers en wandelaars. Het onder wandelaars bekende Trekvogelpad ligt in de directe omgeving. Voor fietsers is er de Flamingoroute, een fietsroute die voor een deel over Duits grondgebied loopt. Ook kanoën behoort tot de mogelijkheden. De steden Winterswijk, Hengelo, Enschede en Vreden (D) liggen op ca. 20 km afstand. Gezellige vestingstadjes als Borculo en Groenlo op 8 km afstand.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Eibergen (Gelderland)

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij eibergen

De ligging van "vakantieboerderij eibergen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.