Deluxe 4 personen Wellness

8.5
4
Topparken.nl logo

Optimaal genieten en tot rust komen midden in de Gelderse bossen. Maak het verblijf compleet met deze moderne vakantiewoning met eigen sauna, spa en buitendouche!

Dit stijlvolle vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eettafel en een comfortabele zithoek met tweepersoons zitbank, twee luxe fauteuils en een flatscreen tv. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Grenzend aan het woongedeelte ligt de volledig ingerichte keuken. Met onder andere een waterkoker, koelkast met diepvriesvak, combi magnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie, is de keuken van alle gemakken voorzien. 

De twee slaapkamers zijn allebei ingericht met ieder twee boxspring bedden. Daarnaast is het vakantiehuis voorzien van een moderne badkamer en een apart toilet.

De ruime tuin beschikt over een parkeerplaats, een gemeubileerd terras met parasol en de wellnessfaciliteiten. Kortom, heerlijk thuiskomen na bijvoorbeeld een lange wandeling of fietstocht op de Veluwe!

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen wellness

De ligging van "deluxe 4 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.