G type Mobile home 4 people

4
Bungalow.Net logo

Dit recreatiepark is een heerlijk familiepark dat al jarenlang natuurliefhebbers, rustzoekers en jonge gezinnen naar zich toe trekt! Dit comfortabele park met een oppervlakte van 15 hectare heeft dit te danken aan de ligging aan de rand van het natuurlijke Ede en aan de mogelijkheden op het park zelf.


Het park ligt aan de noordkant van Ede, centraal op de Veluwe en in het midden van Nederland. Het is omgeven door tal van bezienswaardigheden, dag attracties en diverse natuurgebieden. Vanuit het park lopen prachtige wandel- en fietsroutes over de Edese en Ginkelse Heide. Het Nationale Park de Hoge Veluwe en het Kröller Möller museum liggen op fietsafstand!


Tennissen, voetballen, basketballen of juist heerlijk ronddobberen in het prachtige overdekte zwembad, zwemmen en spetteren in het buitenbad, of spelen in de indoor speelhal, het kan hier allemaal. Ook worden er tijdens het hoogseizoen in het restaurant bingoavonden en gezellige themafeesten georganiseerd. Het restaurant is geopend van 1 april t/m 31 oktober, afhankelijk van het aantal gasten. Een vakantie om nooit te vergeten.

Dit vakantiepark is niet vuurwerkvrij tijdens de jaarwisseling.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging g type mobile home 4 people

De ligging van "g type mobile home 4 people" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.